reclame ridderkerk

Marketing voor scholen


Na vele jaren ervaring durven we te zeggen dat we weten wanneer marketing voor scholen echt werkt. Dat de communicatie echt een onderdeel is van de boodschap die je wilt uitdragen met je gehele school. En dat het helpt om mensen naar je school te trekken met een aantrekkelijk verhaal en daarbij passend visueel concept. 

Kennissessie 'Marketing voor scholen'
Scholen zullen het met ons eens zijn als kennis er niet is om voor jezelf te houden. Daarom delen we graag vrijblijvend onze ervaringen in een vrijblijvende kennissessie "Marketing voor scholen." In deze 2 uur durende sessie voor ca. 5 personen praten we u bij over de ins en outs op het gebied van media en marketing en ervaringen die relevant zijn voor middelbare scholen.

Klimaatstroom Zuid


Bij Klimaattop Zuid was de missie om in korte tijd bekendheid te creëren en daarmee zoveel mogelijk bezoekers. We ontwikkelden mee aan dit event, aan een huisstijl en een campagne vertaalden alles door in de aankleding. Een paar weken later bleek de missie geslaagd.

Gergiev Festival


Het bekende Gergiev Festival vindt jaarlijks plaats in de Doelen. Webvertising, uitnodigingen, advertenties, brochures en outdoorcampagnes trekken duizenden bezoekers naar Rotterdam voor vier dagen klassieke muziek.

Nederlandse Viooldag


Voor de Nederlandse Viooldag worden bezoekers geworven via o.a. getargete social media campagnes, videotrailer, nieuwsbrieven en via partners zoals viooldocenten, etc. Tevens verzorgen we de aankleding op de dag zelf; programmaboekje, signing, polsbandjes, etc.

diensten

Conceptontwikkeling

Direct marketing

Registratie

Gift

Event dressing

Fotografie en video

Signing

Social media

waar wij voor werkten:

Klimaatstroom Zuid

Sfeerfoto Kids Klimaat Experience

Kids Klimaatexperience

Verkoopmiddag appartementen

Jong Metropole

op het Grachtenfestival 2019

Meer lezen