reclame ridderkerk

eventcommunicatie


Na vele jaren ervaring durven we te zeggen dat we weten hoe eventcommunicatie werkt. Dat het echt een onderdeel is van je marketingmix. En dat het helpt om mensen naar je event te trekken met een aantrekkelijk concept. Wat mensen triggert om te komen en wat een afhaakmoment is. Hoe je de ervaring van je event verlengt; zowel vooraf als achteraf. Wat je in een aftermovie terug wil zien en hoe belangrijk timing is.

eventbureau's en productiemedewerkers
We werken veel samen met eventbureaus en productiemedewerkers. Daarbij vullen we elkaar goed aan en helpen we elkaar waar nodig. Het is ook mogelijk om ons onder jouw naam mee te nemen naar je klant.

Klimaatstroom Zuid


Bij Klimaattop Zuid was de missie om in korte tijd bekendheid te creëren en daarmee zoveel mogelijk bezoekers. We ontwikkelden een huisstijl en een campagne vertaalden alles door in de aankleding. Een paar weken later bleek de missie geslaagd.

Gergiev Festival


Het bekende Gergiev Festival vindt jaarlijks plaats in de Doelen. Webvertising, uitnodigingen, advertenties, brochures en outdoorcampagnes trekken duizenden bezoekers naar Rotterdam voor vier dagen klassieke muziek.

Nederlandse Viooldag


Voor de Nederlandse Viooldag worden bezoekers geworven via o.a. getargete social media campagnes, videotrailer, nieuwsbrieven en via partners zoals viooldocenten, etc. Tevens verzorgen we de aankleding op de dag zelf; programmaboekje, signing, polsbandjes, etc.

diensten

Conceptontwikkeling
Direct marketing
Registratie
Gift
Event dressing
Fotografie en video
Signing
Social media

waar wij voor werkten:

Klimaatstroom Zuid

Sfeerfoto Kids Klimaat Experience

Kids Klimaatexperience

Verkoopmiddag appartementen

Jong Metropole

op het Grachtenfestival 2019

Meer lezen