Evenementenburo uit Ridderkerk


Na vele jaren ervaring durven we te zeggen dat we weten wanneer een event echt werkt.  Wanneer de beleving de verwachting overstijgt blijft een evenement echt hangen..  Dat de communicatie echt een onderdeel is van de boodschap die je wilt uitdragen met het event. En dat het helpt om mensen naar je event te trekken met een aantrekkelijk concept. Wat mensen triggert om te komen en wat een afhaakmoment is. Hoe je de ervaring van je event verlengt; zowel vooraf als achteraf. Wat je in een aftermovie terug wil zien en hoe belangrijk timing is.

Creatieve begeleiding en ondersteuning
We werken veel samen met diverse klanten, bureaus en productiemedewerkers. Daarbij vullen we elkaar goed aan en helpen we elkaar waar nodig. Ook ondersteunen we ter plaatse om u te begeleiden tijdens het evenmenent. Snel en creatief schakelen, daar krijgen we energie van. Wilt u binnenkort een evenement organiseren en kunt u daarbij creatieve ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Klimaatstroom Zuid


Bij Klimaattop Zuid was de missie om in korte tijd bekendheid te creëren en daarmee zoveel mogelijk bezoekers. We ontwikkelden mee aan dit event, aan een huisstijl en een campagne vertaalden alles door in de aankleding. Een paar weken later bleek de missie geslaagd.

Gergiev Festival


Het bekende Gergiev Festival vindt jaarlijks plaats in de Doelen. Webvertising, uitnodigingen, advertenties, brochures en outdoorcampagnes trekken duizenden bezoekers naar Rotterdam voor vier dagen klassieke muziek.

Nederlandse Viooldag


Voor de Nederlandse Viooldag worden bezoekers geworven via o.a. getargete social media campagnes, videotrailer, nieuwsbrieven en via partners zoals viooldocenten, etc. Tevens verzorgen we de aankleding op de dag zelf; programmaboekje, signing, polsbandjes, etc.

diensten

Conceptontwikkeling

Direct marketing

Registratie

Gift

Event dressing

Fotografie en video

Signing

Social media

waar wij voor werkten:

Klimaatstroom Zuid

Sfeerfoto Kids Klimaat Experience

Kids Klimaatexperience

Verkoopmiddag appartementen

Jong Metropole

op het Grachtenfestival 2019

Meer lezen