Communicatiemedewerker
(studentenbijbaan)


Doe jij een studie Communicatie, Grafische vormgeving, Multimedia Design of Commerciële Economie en zoek je een relevante bijbaan voor 8 tot 16 uur in de week? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in?


Als communicatiemedewerler ondersteun je de collega's met (eenvoudige) vormgevingsklussen, het uitvoeren van webredactie en andere communicatie gerelateerde werkzaamheden. Je taken zijn divers en je werktijden- en locatie flexibel (in overleg).

Kom jij ons team versterken?

Over ons
Wij zijn een klein communicatiebureau gevestigd in het creatieve verzamelpand R6 in Ridderkerk. Ons bureau bestaat op dit moment uit de twee oprichters en drie medewerkers. We richten ons voornamelijk op B2B, de culturele sector en overheids- en onderwijsinstellingen. Daarbij dragen we met ons werk graag bij aan mens, milieu of maatschappij.
 
Cultuur
Bij Schinkelshoek Communicatie werken we graag hard en met plezier, maar hebben een goede work-life balance. Daarom zijn we flexibel in werktijden en werkplekken. We wisselen brainstormsessies af met tafelvoetbal en investeren graag in onze relatie met klanten en collega's. De momenten waarop je werkt bouw je om je studie heen. Soms is dat op kantoor, maar soms ook vanuit je eigen huis. En slaap je liever uit, maar vind je zaterdagmiddag een fijn moment om een paar uur te werken, dan kan dat.
 
Functie-eisen
Wij vinden de match met ons team en je gevoel voor vormgeving en communicatie belangrijker dan zeer vergevorderde technische skills. Maar als je alle onderstaande punten op je cv hebt staan, worden we wel heel gelukkig :-)

  • Je volgt een opleiding Communicatie, Commerciële Economie of een grafische opleiding, bijvoorbeeld aan het Grafisch Lyceum of Willem de Kooning Academie;
  • Gevoel voor vormgeving
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Je leert jezelf snel nieuwe software aan; 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel;

Wij bieden
Een 0-uren contract (werken is altijd in overleg);
Salarisindicatie € 13,- euro bruto per uur;
Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
Flexibele werktijden;
Mogelijkheden om thuis te werken;
Macbook in bruikleen.

Ons werk
Neem een kijkje bij onze klanten of de type projecten die we uitvoeren. We houden ons bezig met communicatie, marketing, vormgeving, concepten en producties. 

 
Contact
Heb je zin in een bijbaan met veel flexibiliteit waarbij je tijdens je studie al veel werkervaring opdoet? Stuur dan een kort cv en brief naar Annette Schinkelshoek via annette@schinkelshoekcommunicatie.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-41211391.

reclame ridderkerk
Ja, over deze job wil ik meer weten
neem contact op